Påmeldingsskjema

Du melder deg nå på:

Band Camp 1:
Målgruppe: 13 – 18 år
Sted: Heddal ungdomsskole, Notodden, Norway
Datoer 2023: 31. juli - 5. august 
Antall deltakere: ca. 40
Kursavgift: 3.500,-


Seminaret arrangeres på Heddal ungdomsskole. Der spiller, sover og spiser alle deltakerne sammen hele uka. Samspill er bærebjelken i opplegget. Deltakerne blir fordelt i band og jobber med arrangering av låter, låtskriving, digitale verktøy og sjangerkunnskap. Dere skal også få jobbe i legendariske Juke Joint Studio under oppholdet. Du kan få noe individuell veiledning hvis du ønsker det. I løpet av uka får vi besøk av noen av festivalens artister, og vi drar inn til byen for å oppleve en av de store festivalkonsertene. Seminaret avsluttes med konsert på livescenen i Bok & Blueshuset lørdag formiddag. 

 

Ved påmelding:

Ved påmelding må det lastes opp minst en lydfil hvor du presenterer ditt instrument. Det er viktig for at vi skal høre nivået ditt. 

Dersom det ikke skjer noe når du trykker "Meld neg på!", sjekk størrelsen på vedlagte filer. Filene kan ikke være større enn 100 MB til sammen. 

Når du er påmeldt, vil du få en bekreftelse på mail. Dette betyr at du er påmeldt, men det er lederne ved LSBS som velger ut deltakere. Lederne tar kontakt med deg når de har valgt ut årets deltakere. 

Betaling skjer via faktura som sendes etter at lederne har kontaktet årets deltakere. 

 

Har du spørsmål om Little Stevens Blues School Band Camp 1, kontakt leder Audun Haukvik på 413 12 242 eller audunbc1@gmail.com

Informasjon

Sted
Heddal ungdomskole
Tid
Fra mandag 31. juli 2023 kl. 00.00
Til lørdag 5. august 2023 kl. 00.00
Påmeldingsfrist
Torsdag 20. juli 2023 kl. 00.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}